Värdegrund

Löfs VardagsLyx 2015

Reviderad 2019

 

Ansvar:

Vi agerar aktivt, är lyhörda och effektiva. Vi är tydliga och rättvisa gentemot hund, kund, kollegor och allmänheten. Vi gör vanliga saker ovanligt bra, vi jobbar mot att vårt företag känner man värme och tillit inför och vi vet att det arbetet sker hela tiden, under telefonsamtal, på promenader, på sociala medier.

Vi tar också ansvar för våra egna handlingar och hur dessa påverkar de runt omkring oss, vi vet att det är vårt jobb att se till att arbetsmiljön är så bra som möjligt för alla.

 

Utveckling/Kreativitet:

Vi jobbar ständigt för att bli duktigare på vårt jobb, på att veta mera och är ständigt hungriga efter mer kunskap. Vi använder vår tidigare erfarenhet och kombinerar detta med nya, genomtänkta idéer som vi tror kan föra verksamheten framåt. Vi är alltid nyfikna och jobbar lösningsorienterat, det finns inga problem - bara lösningar.

 

Tålamod:

Vi vet att rom inte byggdes på en dag, vi låter det tar tid och ser till att ge alla hundar, kunder samt kollegor bästa möjliga förutsättningar för att trivas och fungera i vår dagliga verksamhet.

Vi har inte bråttom eller är stressade, vi vet att verksamheten inte fungerar bra då.

Upplever vi att stämningen och miljön känns stressig så jobbar vi aktivt för att motverka det genom att ha inplanerade vilostunder.

 

Närvarande:

Vi är närvarande när vi är på jobbet, vi lämnar vårt privatliv hemma och fokuserar på arbetsuppgifterna. Vi är medvetna om att vi jobbar med djur och att de känner av om vi är stressade, irriterade eller ledsna, vi anstränger oss alltid för att vara glada och positiva på arbetsplatsen.

 

Framkant/Kvalitet:

Vi strävar efter att veta mest, jobba hårdast och vara den bästa lösningen för hundägare. Vi ser till att ständigt uppdatera oss genom relevanta utbildningar och kurser.

 

Engagemang/Glädje:

Vi brinner för vårt jobb och engagerar oss helhjärtat i alla utmaningar vi får, oavsett hur stora eller små de är, vi hjälper våra kollegor att känna samma engagemang ifall vi upplever att det brister.

 
Karta
Ring
E-postadress
Om