Vårt Dagis

Vi är extremt noga med hygien och städrutiner. Alla filtar, dynor och leksaker, tvättas varje dag. Alla golvytor dammsugs och tvättas varje dag. På fredagar använder vi Virkon ( ett starkare medel).

Vi anväder oss utav "Naturligt Rent", ett biologiskt medel som med hjälp av Mikroorganismer bryter ner de olika ämnena i bla urin och lukt. Här kan Ni läsa mer om Naturligt rent

 

Vi använder oss också utav Ozonair, 1 gång var 3:e månad för att säkerställa att god

hygien upprätthålls

Ozoneair  är en luftrenare som tar hand om föroreningar innan de börjar spridas. Inga fler virus, bakterier, dåliga lukter eller besvärande allergier – istället inomhusluft med bättre förutsättningar för en god hälsa.. Ozonair, tar bort syret så inga organismer kan överleva, ner på cellnivå. När denna används, finns inga djur eller personal i lokalen (nattetid)Alla mat och vattenskålar diskas efter varje måltid.

Alla hundtäcken och selar tvättas minst 1 gång per vecka

Vi använder oss utav WGV selar, till alla hundar, oavsett storlek. Dels för att spara på personalens kroppar, dels för att inga hundar skall få felbelastningar eller halsskador.


Vi går ut i alla väder, oavsett om det ösregnar eller är -10 grader.

Varje anställd går med endast 2 hundar år gången, eftersom det är hundarnas promenad. Det skall vara kvalité även på promenaderna. Så de går mellan 2-3 mil/dag. Hundarna går mellan 3 km till 1,5 mil/dag, beroende på ålder och hälsostatus

Vi har just nu 5 anställda + 1 hundfrisör

Vi har även en lekhage, där de "vildaste" hundarna får busa av sig.

Vi har behaglig inomhustemperatur året runt. Då vi ställer om Pumparna på AC på sommaren.

Vi tar emot hundar som har lättare skador som behöver behandling, eller behöver medicin.

 
Karta
Ring
E-postadress
Om